Altınoluk İlkokulu
ALTINOLUK KÖYÜ ALTINOLUK KÜME EVLERİ NO: 48 BULANIK / MUŞ
..

VİZYON

Bizler; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini benimseyen; onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmelerine fırsat tanımak, özgür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, evrensel değerleri benimseyen, ülke menfaatlerini bütün değerlerin üstünde tutan bireyler olarak yetişmesini sağlamak için varız. Çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

MİSYON

Kendini, çevresiyle dengeli ve sağlıklı ilişkiler kurup geliştiren,Teknolojiyi takip eden, güvenliği için hayatında kullanan,sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde kendisini ifade eden,ezbercilikten uzak, araştıran, analiz eden ve sorgulayan,Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza dek varlığını koruma, refahını sağlama ve manevi mutluluğa katkıda bulunma bilinç ve sorumluluğu taşıyan, Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkarma azmi ve kararlılığı içinde olan, Türk milletinin milli, ahlaki, manevi, kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan gönlü vatan ve millet sevgisiyle dolu birey yetiştirmektir.

SOBA

VAR

Muş il merkezine 130, Bulanık ilçe merkezine 32 km uzaklıktadır.

Köy Tüzel Kişiliği